*Tacos na zielono z awokado

Czas przygotowania
30 min
Posiłek dla
4 osób
Pół opakowania
1 szt
2 szt
3 plasterki
2 ząbki
2 łyżki
Pół opakowania
szczypta
szczypta
Polecane produkty do potrawyArla_Apetina_Materialy_ElementyWww_Packshoty_Apetina_Kremowy_Naturalny_2016_wieczkoNaturalny 125 g
*Tacos na zielono z awokado
  1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Wymieszać z pokrojoną w kostkę cebulą, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, sok z limonki, jogurt, serek Apetina oraz oliwę. Całość wymieszać i rozgnieść delikatnie widelcem.
  2. Na końcu dorzucić pokrojone w cienkie paseczki suszone pomidory oraz posiekaną natkę pietruszki i mix sałat. Jeszcze raz niedbale wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
  3. Tortille podgrzać na suchej patelni z dwóch stron – uformować łódeczki a następnie włożyć do łódeczek farsz.