Tagliolini z wędzonym łososiem i serkiem kremowym apetina tapas

Czas przygotowania
40 min
Posiłek dla
4 osób
2 ząbki
1 łyżka
garść
szklanka
Polecane produkty do potrawyArla_Apetina_Materialy_ElementyWww_Packshoty_Apetina_Kremowy_Papryka_Oliwki_wieczkoGrillowana Papryka i Oliwki 125 g
Tagliolini z wędzonym łososiem i serkiem kremowym apetina tapas
  1. Makaron ugotuj według instrukcji na opakowaniu.
  2. Na patelni rozgrzej oliwę. Wrzuć posiekane ząbki czosnku, dodaj pokrojonego w
  3. plastry łososia, skrop sokiem z cytryny i podlej wodą. Duś na małym ogniu.
  4. Gdy łosoś zacznie zmieniać kolor, przełóż go do miseczki.
  5. Na tę samą patelnię wrzuć ugotowany makaron i dodaj serek kremowy Apetina Tapas.
  6. Łososia podawaj na makaronie wymieszanym z liśćmi rukoli.